Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Laatste nieuws en acties

Klarna betaal in 3-delen of achteraf

Shop nu bij Wheelpoint.nl & Betaal later of in 3-delen met Klarna.

Samen met Klarna zorgen wij van Wheelpoint.nl voor een nog betere online velgenshop ervaring. Een set velgen of banden is namelijk een grote aankoop, en wat is er dan niet fijner om het gespreid te betalen, als het nu even niet helemaal uitkomt? Dat kan sinds kort makkelijk en veilig in onze webshop, in samenwerking met Klarna en Mollie. 

Ontdek smoooth shopping.

Geniet van de allerbeste shop ervaring. Met Klarna bepaal je zelf hoe je wilt betalen. Nu, later of in 3-delen. Zo weet je zeker dat je altijd kunt kopen wat je wilt. Shop zoals shoppen hoort te zijn. Moeiteloos, veilig en leuk.

Betaal later

Na ontvangst van je aankoop kunt u het volledige bedrag achteraf betalen. Betaal het volledige bedrag binnen 10 dagen na verzending of montage. Vooruitbetalen? Rente? Kosten? Niet aan de orde als je gewoon op tijd betaalt!

3 renteloze betalingen

Spreid de kosten van je aankoop over 3 renteloze betalingen. Zo hoef je niet ineens het hele bedrag te betalen. De eerste betaling wordt afgeschreven na verwerking van je bestelling. Het resterende bedrag 2 wordt elke 30 dagen automatisch afgeschreven van de door jouw opgegeven bankrekening, creditcard of bankpas. Met Klarna heb je de mogelijkheid om te shoppen zonder rente. Regel je bestellingen en betalingen gemakkelijk in de Klarna app.

 

Alles op één plek.

Met de nieuwe Klarna App heb je complete controle. Hier vind je persoonlijke inspiratie, exclusieve deals en je kunt kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Hoe vaker je de app gebruikt, hoe beter, slimmer en smooother die wordt. Simpel gezegd: omdat je koopt wat jij wilt, betaal je zoals jij wilt. Smoooth, toch?

 

Wat is ?Betaal later? (achteraf betalen)?

Met ?Betaal later? betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen. Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 10 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.

Hoe betaal ik in 3 renteloze betalingen?

Als je bestelling in aanmerking komt voor 'Betaal in 3 delen', kun je die optie aanvinken bij het afrekenen en de betaling van je aankoop spreiden over drie renteloze betalingen. De bedragen worden elke 30 dagen afgeschreven nadat je bestelling is bevestigd (meestal de verzenddatum). Je hoeft alleen een incassomachtiging te geven of je credit- of debitcard te koppelen. Deze worden gebruikt voor de automatische afschrijvingen. We sturen je een berichtje wanneer de betaling wordt afgeschreven. Je hoeft zelf verder niets te doen, dus je kunt lekker achterover leunen en genieten van je aankoop. Bekijk hier de productvoorwaarden.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van 3 renteloze betalingen?

Geen extra kosten. Meer informatie vind je in de productvoorwaarden.

 

 

 


Bron: Wheelpoint


Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok