Altijd 500 sets voorgemonteerd op voorraad, nieuw & gebruikt!

Deze vrijdag geopend tot 17:00

6 dagen per week geopend, ook in de avonduren!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Audi A8 velgen

De Audi A8 is een luxe sedan uit het topklasse segment van het Duitse automerk Audi. Bent u de trotse eigenaar van een Audi A8 en bent u op zoek naar een nieuwe set velgen of een extra set velgen voor uw Audio A8? Dan bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. De velgen voor uw Audi A8 die u bij ons kunt kopen zijn verkrijgbaar in diverse maten: 17 inch, 18 inch, 19 inch en 20 inch. Onze after-marketvelgen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Nieuwe en gebruikte velgen voor uw Audi A8 te koop
Bij ons kunt u zowel nieuwe als gebruikte velgen voor uw Audi A8 kopen. Alle Audi velgen die we bij Wheelpoint verkopen zijn van een uitstekende kwaliteit. Niet alleen het assortiment nieuwe velgen, maar ook het assortiment tweedehands velgen is erg groot. Bij ons is er zelfs een aparte medewerker verantwoordelijk voor de in- en verkoop van deze gebruikte velgen. De voordelen van gebruikte Audi A8 velgen?
Maak direct een afspraak
Heeft u uw favoriete velgen voor de Audi A8 gevonden? Laat dan via het contactformulier uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak om uw nieuwe velgen onder uw Audi te plaatsen.

  • Tweedehands velgen zijn vaak originele velgen
  • Ook op gebruikte velgen is inruil mogelijk
  • Alle tweedehands Audi A8 velgen die wij verkopen zijn grondig gereinigd en uitgebreid gecontroleerd of ze niet krom of kapot zijn.