Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Citroen C3-Picasso velgen

Types van Citroen C3 Picasso:

Wilt u uw Citroen C3 Picasso voorzien van een volkomen ander uiterlijk, of bent u om een alternatieve reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan in elk geval voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime aanbod van bijna 70 merken vindt u altijd velgen die qua omvang, soort en kleur de ideale Citroen C3 Picasso velgen zijn. In de webshop staat dat voor meer dan 6000 uiteenlopende velgen, die u direct en eenvoudig bij ons kunt bestellen. Daarnaast bent u eveneens zeer welkom in onze showroom in het Brabantse Uden. De showroom van 1000 vierkante meter omvat de grootste offline inventaris van velgen in Nederland. De kans is daarom groot dat er een passende velg voor u bij zit. De gekwalificeerde en vakkundige collega's helpen u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het eveneens mogelijk direct uw actuele velgen bij ons om te wisselen. Wij zijn zes dagen per week en enkele avonden per week geopend. Online kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

Velgen Citroen C3 Picasso: Ruim assortiment, uitstekende kwaliteit, goedkoop geprijsd

Met ons grootte assortiment in merken zijn er voortdurend een passende Citroen C3 Picasso velgen die bij uw smaak passen. Wij leveren zowel nieuwe als tweedehandse velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket fabrikanten, zijn van net zulke hoge kwaliteit als originele velgen, maar dan voor een mindere prijs. U profiteert dus net zo lang van deze velgen als van andere velgen, tegen lagere aanschafkosten. De gebruikte velgen zijn gecontroleerd op eventuele schade en weer mooi gereinigd, zodat de velgen er weer mooi uit zien. Omdat de velgen gebruikt zijn, zijn ze aanzienlijk voordeliger dan wanneer u deze nieuw zou aanschaffen. Door onze strenge kwaliteitscheck bent u tegelijkertijd wel gegarandeerd van een goede velg. U kunt bij ons eveneens direct uw actuele Citroen C3 Picasso velgen inruilen op een nieuwe set. Dat levert voor u korting op uw nieuwe velgen op, en wij zorgen dat deze milieuvriendelijk worden hergebruikt. Bij Wheelpoint kunt u er dus van op aan dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat eveneens nog eens voor een voordeliger tarief.

Effectieve en opmerkende make-over

Velgen zijn één van de meest opvallende onderdelen van uw auto. Een paar nieuwe Citroen C3 Picasso velgen zal dus direct gezien worden door uw omgeving. Maar vanzelfsprekend gaat het om uw persoonlijke smaak. U heeft keuze uit allerlei uiteenlopende velgen met elk hun eigen eigenschappen. Zo kunt u besluiten voor een smalle, dikke, gedraaide of alternatieve spaak. Ook kleuren zijn er voldoende: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van uiteenlopende kleuren. Ook qua omvang zijn er een heleboel typen centimers beschikbaar. Deze eigenschappen zijn in ons ruime aanbod bijna oneindig met elkaar te combineren, zodat er altijd passende Citroen C3 Picasso velgen voor u en uw auto tussen zit. Neem dus vlug een kijkje in de website, of boek een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok