Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Citroen Xsara-Picasso velgen

Uw Citroen Xsara Picasso krijgt een totaal nieuw uiterlijk met een nieuw paar velgen van Wheelpoint. Kies uit onze bijna 70 type merken en ga op zoek naar uw ideale tint, maat en type die uw Citroen Xsara Picasso compleet compleet maakt. In onze online webshop heeft u keuze uit meer dan 6000 velgen, die u direct vanuit de webshop kunt kopen. Bekijkt u uw nieuwe Citroen Xsara Picasso velgen liever eerst in het echt, dan bent u meer dan welkom in onze winkel en werkplaats in het gezellige, Brabantse Uden. In onze showroom van 1000 vierkante meter vindt u de grootste voorraad velgen van Nederland. Onze bekwame en deskundige collega's helpen u graag bij het vinden van de perfecte nieuwe Citroen Xsara Picasso velgen. Onze showroom is zes dagen in de week en verscheidene avonden per week voor u geopend. Online kunt u natuurlijk 24/7 bij ons terecht. Zo kunt u op elk wenselijk moment rustig door het aanbod heen bladeren om een selectie aan velgen te kiezen die u voorkeur heeft. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, helpen eveneens onze klantvriendelijke collega's u graag razendsnel verder.

Het comfort en profijt van aftermarket Citroen Xsara Picasso velgen

Aftermarket velgen zijn de ideale oplossing als u uw huidige velgen niet mooi vindt of uw Citroen Xsara Picasso een opfrisbeurt wilt geven. Met onze grote collectie velgen zit er altijd wel een geschikte velg voor u en uw auto tussen. We leveren zowel nieuwe als tweedehands Citroen Xsara Picasso velgen aan. De nieuwe velgen zijn verkregen van aftermarket fabrikanten. Zij leveren natuurlijk een hoge kwaliteit, die u verzekert van veel rijplezier tegen lage aankoopkosten. De tarieven van deze alternatieve velgen zijn globaal genomen beduidend lager dan de originele. Onze tweedehands velgen zijn originele Citroen Xsara Picasso velgen of aftermarket velgen. Vanzelfsprekend zijn alle tweedehands banden nauwkeurig gecheckt op beschadiging of slijtage, en compleet gepoetst. Ook deze Citroen Xsara Picasso velgen zijn vele malen goedkoper dan wanneer u deze nieuwe verkrijgt. Onze tweedehands velgen zijn grotendeels verkregen van andere individuen zoals u. Bij het aankopen van uw nieuwe stel velgen bieden wij u vandaar de kans uw huidige velgen bij ons om te wisselen. Zo worden de velgen milieuvriendelijk hergebruikt, en houdt u er geld aan over. Of u kiest voor een alternatieve, nieuwe velg of een originele gebruikte velg, bij Wheelpoint kunt u ervan op aan dat het goed zit.

Een nieuwe stijl met nieuwe Citroen Xsara Picasso velgen

Met onze kwalitatieve en gunstige Citroen Xsara Picasso velgen krijgt uw auto een volledig nieuw verschijning. Door een andere kleur te selecteren, een andere maat of een andere spaakgrootte zal iedereen direct zien dat uw auto er afwijkend uit ziet. Kies onder meer voor een zwarte velg met een bredere spaak voor een stoerdere uitstraling, of ga voor iets volledig anders: de keuze is compleet aan u. Elke combinatie is bij Wheelpoint te vinden, zowel origineel als een alternatief, en zowel nieuw als tweedehands. Pak deze kans en ga even rondsnuffelen in onze grote collectie op de webshop of in de winkel. Want er is constant een velg die uitstekend bij uw eisen past, en uw Citroen Xsara Picasso weer laat schitteren als nooit tevoren.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok