Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Jeep CJ velgen

Types van Jeep CJ:

Wilt u uw Jeep CJ voorzien van een volkomen andere stijl, of bent u om een alternatieve reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan zeker voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime aanbod van bijna 70 merken vindt u altijd velgen die qua afmeting, type en kleur de ideale Jeep CJ velgen zijn. In de webwinkel staat dat voor meer dan 6000 verschillende velgen, die u meteen en eenvoudig bij ons kunt bestellen. Daarnaast bent u ook zeer welkom in onze showroom in het Brabantse Uden. De showroom van 1000 vierkante meter bestaat uit de grootste offline voorraad van velgen in Nederland. Het is daarom waarschijnlijk dat er een geschikte velg voor u bij zit. De vaardige en vakkundige collega's helpen u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het ook haalbaar meteen uw huidige velgen bij ons in te ruilen. Wij staan zes dagen per week en verscheidene avonden per week voor u klaar. Via de website kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Velgen Jeep CJ: Ruime keuze, uitstekende kwaliteit, goedkoop geprijsd

Met onze ruime keuze in merken zijn er telkens een geschikte Jeep CJ velgen die bij uw voorkeur passen. Wij bieden zowel nieuwe als gebruikte velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket leveranciers, zijn van net zulke hoge kwaliteit als originele velgen, maar dan voor een kleinere prijs. U profiteert dus net zo lang van deze velgen als van alternatieve velgen, tegen lagere aankoopkosten. De tweedehands velgen zijn gecontroleerd op eventuele beschadiging en weer mooi opgepoetst, zodat de velgen er weer goed uit zien. Vanwege het feit dat de velgen gebruikt zijn, zijn ze beduidend goedkoper dan wanneer u deze nieuw zou kopen. Door onze strikte kwaliteitscheck bent u tegelijkertijd wel verzekerd van een goede velg. U kunt bij ons ook meteen uw huidige Jeep CJ velgen inruilen op een nieuw stel. Dat levert voor u korting op uw nieuwe velgen op, en wij stellen zeker dat deze milieuvriendelijk worden hergebruikt. Bij Wheelpoint weet u dus zeker dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat ook nog eens voor een voordeliger tarief.

Efficiënte en opvallende make-over

Velgen zijn één van de meest opmerkelijke componenten van uw vervoermiddel. Een set nieuwe Jeep CJ velgen zal dus meteen opgemerkt worden door uw omgeving. Maar natuurlijk gaat het om uw eigen voorkeur. U kunt kiezen uit allerlei verschillende velgen met elk hun eigen karakterestieken. Zo kunt u kiezen voor een smalle, brede, gedraaide of andere spaak. Ook tinten zijn er genoeg: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van verschillende tinten. Ook qua afmeting zijn er een heleboel typen centimers verkrijgbaar. Deze karakterestieken zijn in ons ruime aanbod bijna onbeperkt met elkaar te combineren, zodat er altijd geschikte Jeep CJ velgen voor u en uw vervoermiddel tussen zit. Neem dus vlug een kijkje in de website, of plan een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok