Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Porsche 911-GT2 velgen

Wilt u uw Porsche 911 GT2 voorzien van een helemaal andere look, of bent u om een alternatieve reden op zoek naar een nieuwe velg? Kies dan beslist voor de aftermarket velgen van Wheelpoint. In ons ruime aanbod van bijna 70 merken vindt u altijd velgen die qua maat, type en kleur de perfecte Porsche 911 GT2 velgen zijn. In de webshop betekent dat meer dan 6000 verschillende velgen, die u gelijk en eenvoudig bij ons kunt aanschaffen. Daarnaast bent u eveneens van harte welkom in onze winkel in het Brabantse Uden. De winkel van 1000 vierkante meter bestaat uit de grootste offline voorraad van velgen in Nederland. Het is daarom waarschijnlijk dat er een geschikte velg voor u bij zit. De geschikte en vakkundige medewerkers ondersteunen u graag in uw zoektocht naar de beste velg. Bij onze showroom is het eveneens mogelijk gelijk uw huidige velgen bij ons in te ruilen. Wij staan zes dagen per week en verscheidene avonden per week voor u klaar. Online kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

Velgen Porsche 911 GT2: Ruim assortiment, uitstekende kwaliteit, goedkoop geprijsd

Met ons grootte assortiment in merken zijn er voortdurend een geschikte Porsche 911 GT2 velgen die bij uw smaak passen. Wij leveren zowel nieuwe als tweedehandse velgen aan. De nieuwe velgen, afkomstig van aftermarket leveranciers, zijn van net zo'n hoog niveau als originele velgen, maar dan voor een kleinere prijs. U geniet dus net zo lang van deze velgen als van verschillende velgen, tegen lagere aanschafkosten. De tweedehands velgen zijn gecontroleerd op eventuele schade en weer mooi gereinigd, zodat de velgen er weer goed uit zien. Doordat de velgen gebruikt zijn, zijn ze flink goedkoper dan wanneer u deze nieuw zou aanschaffen. Door onze strikte kwaliteitscheck bent u anderzijds wel gegarandeerd van een goede velg. U kunt bij ons eveneens gelijk uw huidige Porsche 911 GT2 velgen om wisselen op een nieuw paar. Dat levert voor u korting op uw nieuwe velgen op, en wij stellen zeker dat deze op ecologische wijze worden opnieuw gebruikt. Bij Wheelpoint weet u dus zeker dat u ruime keuze heeft uit kwaliteitsvelgen, en dat eveneens nog eens voor een voordeliger tarief.

Doeltreffende en opmerkende verniewing

Velgen zijn één van de meest opvallende componenten van uw auto. Een paar nieuwe Porsche 911 GT2 velgen zal daarom gelijk gezien worden door uw omgeving. Maar uiteraard gaat het om uw eigen smaak. U kunt kiezen uit allerlei verschillende velgen met elk hun eigen kenmerken. Zo kunt u besluiten voor een smalle, brede, gedraaide of alternatieve spaak. Ook tinten zijn er genoeg: wat dacht u van zilvergrijs, zwart, antraciet of zelfs goud, of een overloop van verschillende tinten. Ook qua maat zijn er een heleboel soorten centimers mogelijk. Deze kenmerken zijn in ons ruime aanbod bijna onbeperkt met elkaar te combineren, zodat er altijd geschikte Porsche 911 GT2 velgen voor u en uw auto tussen zit. Neem dus snel een kijkje in de website, of boek een afspraak voor een bezoek aan de showroom.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok