Altijd 500 sets voorgemonteerd op voorraad, nieuw & gebruikt!

Deze vrijdag geopend tot 17:00

6 dagen per week geopend, ook in de avonduren!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Seat Leon velgen

Wist u dat de Seat Leon vernoemd is naar een gemeente en hoofdstad met dezelfde naam in het noordwesten van Spanje? Bent u eigenaar van een Seat Leon en op zoek naar een nieuwe of extra set lichtmetalen Seat Leon velgen? Zoek dan vooral niet verder, want bij Wheelpoint bent u aan het juiste adres. Wij zijn inmiddels ruim tien jaar gespecialiseerd in lichtmetalen velgen, verkrijgbaar in diverse inchmaten zoals 16 inch, 17 inch, 18 inch en 19 inch. Wij helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte velgen voor uw Seat Leon.

Nieuwe of gebruikte velgen voor uw Seat kopen
Ons uitgebreide assortiment velgen bestaat niet alleen uit nieuwe velgen, maar ook uit gebruikte velgen. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit betrouwbare after-market huismerken. Wij kopen dagelijks bruikbare, complete, niet te ernstig beschadigde sets in van zowel particulieren als bedrijven. Zowel de nieuwe als de gebruikte velgen voor een Seat Leon die u bij ons kunt kopen, zijn van een uitstekende kwaliteit. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

Maak direct een afspraak voor nieuwe velgen
Heeft u uw favoriete lichtmetalen velgen voor uw Seat Leon gevonden? Laat dan via het contactformulier uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak om uw nieuwe 16inch, 17 inch, 18 inch vof 19 inch Seat Leon velgen te plaatsen. Heeft u een specifieke vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers staan u graag te woord.