Altijd 500 sets voorgemonteerd op voorraad, nieuw & gebruikt!

Deze vrijdag geopend tot 17:00

6 dagen per week geopend, ook in de avonduren!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Diverse soorten velgen voor je Volvo V60

De Volvo V60 biedt het beste in Scandinavisch design. De Volvo V60 staat bekend om de sportieve uitstraling met een exclusieve exterieur- en interieurstyling. Bent u voor uw sportieve Volvo V60 op zoek naar nieuwe of gebruikte velgen? Dan bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Alle Volvo V60 velgen die wij verkopen hebben een verantwoorde en betrouwbare sterkte, zijn goed te balanceren en zijn strak en gedetailleerd afgewerkt. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

Volvo V60 velgen - verkrijgbaar in diverse inchmaten

Meestal wordt een Volvo V60 standaard geleverd met 16 inch of 17 inch velgen, kenmerkend aan het sportieve design. Wilt u graag een nog stoerdere, sportievere uitstraling? Kies dan voor de 18 inch velgen. Bij Wheelpoint hebben we onder andere Volvo V60 velgen van 16 inch, 17 inch en 18 inch en 19 inch. Wij raden aan om niet te kiezen voor té grote velgen. Te grote velgen kunnen namelijk onnodig schade aan uw auto aanbrengen. Denk aan schade aan de wielbakken, de ophanging en de rolomtrek. Daarnaast heeft u sneller last van slijtage aan de banden. Onze professionele medewerkers voorzien u graag van een passend en persoonlijk advies zodat uw auto goed blijft rijden.

Ook voor andere populaire modellen zoals de XC60 en XC90 of de V40, V70, V90 hebben wij een uitgebreid aanbod velgen. Maar ook voor minder populaire modellen zijn er diverse velgen beschikbaar. Bekijk de modellen op onze Volvo pagina.

Ruil uw huidige velgen in bij Wheelpoint

Wanneer u een nieuwe set lichtmetalen velgen voor uw Volvo V60 koopt bij Wheelpoint, heeft u de mogelijkheid om uw huidige, oude velgen in te ruilen. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of een afspraak plannen voor het vervangen van uw Volvo V60 velgen? Neem dan direct contact met ons op.