Let op, wij hanteren momenteel geen verzendkosten, transport is dus gratis!

Altijd 500 sets op voorraad, nieuw & gebruikt!

Bij ons is het mogelijk om uw huidige velgen in te ruilen!

Koopavond op dinsdag & donderdagavond.

Velgen zijn er in soorten en maten. Heeft uw auto 17 inch velgen nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden diverse opties aan die bij uw auto en uw smaak passen. De meeste velgen zijn lichtmetalen velgen, maar er zijn ook diverse opties in de kleur zwart, zilver, antraciet bijvoorbeeld. Ook is er bij zwart de keuze tussen gepolijst en mat.

Of u nou een Audi of een Volkswagen rijdt, een Mercedes of een Porsche, er zijn voor iedereen geschikte velgen. 17 inch velgen maken uw auto namelijk af. Het is een finesse om uw auto van een eigen uitstraling te voorzien.

Bij velgen staat er ook een codering op de velg, bijvoorbeeld velgen 17 inch. Dit om te voorkomen dat er een verkeerde maat banden onder de auto wordt gezet. Bandenmaten geven rolomtrek, snelheid, rijeigenschappen, remeigenschappen weer. Wegligging kan worden beïnvloed door de maat banden die onder de auto zijn gemonteerd. Via onze website kunt u door middel van keuzemenu’s eenvoudig zelf bepalen welke velgen er voor u beschikbaar zijn. Heeft u vragen of twijfelt u over of een velg op uw auto past, neem dan contact met ons op per telefoon, e-mail, whatsapp of kom langs in onze showroom in Uden.

17 inch GMP Astral

17 inch GMP Atom

17 inch Oxxo Decimus

17 inch MAK Icona

17 inch CMS C8

17 inch MAK Torino