Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Merken

 

Alle velgen merken verkrijgbaar bij wheelpoint.nl

Bij wheelpoint.nl zijn diverse exclusieve velgenmerken verkrijgbaar, waaronder Urban Automotive wheels, Masterpiece Forged velgen, Vossen Wheels, ABT velgen en BBS velgen.

Urban Automotive wheels staan bekend om hun opvallende en stijlvolle ontwerpen, perfect voor het verbeteren van de uitstraling van luxe auto's. Masterpiece Forged velgen zijn handgemaakt en op maat gemaakt, wat resulteert in unieke en hoogwaardige velgen die passen bij de meest exclusieve auto's. Vossen Wheels biedt moderne en trendy velgen met een focus op prestaties en stijl. ABT velgen zijn speciaal ontworpen voor Audi en Volkswagen modellen en staan bekend om hun Duitse vakmanschap en kwaliteit. BBS velgen zijn bekend in de autosport en bieden lichtgewicht en duurzame velgen die zorgen voor optimale prestaties op de weg.

Elk van deze merken biedt een unieke specialisatie en ontwerp, geschikt voor verschillende automodellen en behoeften van de klant. Of het nu gaat om luxe, prestaties of maatwerk, wheelpoint.nl biedt een uitgebreide selectie exclusieve velgenmerken om aan de wensen van elke autoliefhebber te voldoen.

Velgen bestellen bij Wheelpoint.nl

Het proces van het bestellen van velgen bij Wheelpoint.nl begint met het selecteren van het juiste autotype. Op de website kun je eenvoudig jouw autotype kiezen en vervolgens de gewenste velgmaten en merken selecteren. Er zijn exclusieve velgenmerken beschikbaar, zoals BBS, OZ Racing en Vossen. Bij het kiezen van velgen is het belangrijk om rekening te houden met de juiste maat voor jouw auto, maar ook met het design en de kwaliteit van de velgen.

Nadat je de gewenste velgen hebt gekozen, kun je de bestelling plaatsen in de webshop door de stappen te volgen en jouw gegevens in te vullen. Wheelpoint.nl biedt een eenvoudig en veilig bestelproces, waarbij je ook kunt kiezen voor montage van de velgen op locatie. Met een ruime keuze aan exclusieve velgenmerken en de mogelijkheid om de juiste velgmaten en merken te kiezen, is het bestellen van velgen bij Wheelpoint.nl een eenvoudige en kwalitatieve ervaring.

Bezoek Wheel Superstore in Uden

Wheel Superstore in Uden is een must-visit bestemming voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar exclusieve velgen. De showroom biedt honderden velgensets om uit te kiezen en de mogelijkheid om exclusieve velgenmodellen zoals Vossen Wheels en Vorsteiner te bekijken.

Om de showroom te bezoeken en advies te krijgen van de experts, is het mogelijk om een afspraak te maken. Dit kan eenvoudig worden gedaan door contact op te nemen met Wheel Superstore via telefoon of e-mail. Op die manier kan de klant er zeker van zijn dat hij alle tijd en aandacht krijgt bij het selecteren van de perfecte velgen voor zijn voertuig.

Voor autoliefhebbers in Uden en omgeving is Wheel Superstore dé plek voor exclusieve velgen en professioneel advies. Met een breed scala aan merken, waaronder Vossen Wheels en Vorsteiner, is er voor iedereen een perfecte velg te vinden. Maak vandaag nog een afspraak om de showroom te bezoeken en de perfecte velgen voor jouw auto te vinden.

Lichtmetalen velgen

Lichtmetalen velgen zijn verkrijgbaar voor diverse automerken en -modellen, elk met hun eigen unieke kenmerken, maten en kleuren. Een bekend merk in de markt is Borbet, bekend om zijn hoogwaardige lichtmetalen velgen in diverse maten, variërend van 15 tot 22 inch. De velgen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zilver, zwart en antraciet.

Een ander gerenommeerd merk is BBS, dat een breed scala aan lichtmetalen velgen aanbiedt voor merken als BMW, Audi en Volkswagen. De BBS velgen zijn beschikbaar in maten variërend van 17 tot 20 inch, en in diverse kleuren zoals goud, platinum en brons.

Elk merk biedt zijn eigen garantie en certificeringen. Borbet biedt bijvoorbeeld een garantie van drie jaar op haar velgen, terwijl BBS een garantie van één jaar biedt. Beide merken voldoen aan de relevante certificeringen en standaarden voor kwaliteit en veiligheid.

Klanten kunnen kiezen uit verschillende merken en modellen lichtmetalen velgen, afhankelijk van hun specifieke automodel en persoonlijke voorkeuren wat betreft maat en kleur. Op die manier kunnen ze hun auto een unieke uitstraling geven, terwijl ze profiteren van hoogwaardige kwaliteit en garantie.

Velgenmerken vergelijken en online bestellen

Op onze website kunt u eenvoudig verschillende velgenmerken vergelijken en direct online bestellen. We bieden een breed scala aan merken, waaronder Vossen, BBS, HRE, ADV.1, en nog veel meer. Elk merk heeft zijn eigen unieke kenmerken, zoals lichtgewicht materialen, innovatieve ontwerpen en high-performance opties.

Met onze handige vergelijkingsfunctie kunt u de specificaties en eigenschappen van verschillende velgenmerken naast elkaar bekijken en de beste keuze maken voor uw voertuig. Of u nu op zoek bent naar recente montages, eyecatchers van dit moment, of reservekits, onze website heeft alles wat u nodig heeft.

Bent u op zoek naar iets speciaals? Ontdek dan onze exclusieve collectie van Urban Automotive wheels, die bekend staan om hun opvallende ontwerpen en hoogwaardige afwerking. Of het nu gaat om een sportieve look of een luxe uitstraling, wij hebben alles in huis om uw wensen te vervullen.

Populaire velgen

Populaire velgen zijn een veelgevraagd accessoire voor auto's en worden vaak gekozen vanwege hun specificaties en prijzen. De maten van populaire velgen variëren meestal van 15 tot 22 inch, met verschillende ET-waarden en PCD-mogelijkheden om aan verschillende auto's te kunnen passen. De naafgrootte en diameter zijn ook belangrijke specificaties om rekening mee te houden, evenals of ze TPMS (bandenspanningscontrolesysteem) geschikt zijn.

De prijzen van populaire velgen kunnen sterk variëren, maar over het algemeen kan worden gezegd dat velgen met een maat van 15 tot 17 inch vaak goedkoper zijn, terwijl grotere maten zoals 18 tot 22 inch duurder kunnen zijn. De prijzen kunnen ook afhangen van het merk en het materiaal waarvan de velgen zijn gemaakt.

Populaire velgen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, ET-waarden, PCD-mogelijkheden en prijsklassen, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en stijl.

Velgen voor elk automerk beschikbaar

Voor elk automerk zijn er verschillende soorten velgen beschikbaar, waaronder lichtmetalen velgen, stalen velgen en normale velgen. Deze velgen zijn beschikbaar voor merken zoals Volkswagen, BMW, Audi, Mercedes, Ford, Opel, Toyota, en nog veel meer. Voor elke auto is er een geschikte set velgen te vinden, of het nu gaat om een sportieve look, off-road prestaties of gewoon een meer standaard uitstraling.

Het is van groot belang om te kiezen voor kwalitatief hoogwaardige merken met een TÜV certificaat. Deze velgen hebben strenge tests doorstaan en voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Dit zorgt voor een veilige en duurzame keuze voor je auto. Naast veiligheid bieden hoogwaardige velgen ook een verbetering van de prestaties en het brandstofverbruik van de auto, evenals een verbeterde uitstraling.

Of je nu op zoek bent naar lichtmetalen velgen voor een sportieve uitstraling, stalen velgen voor winterse omstandigheden, of normale velgen voor dagelijks gebruik, er is voor elk automerk een geschikte set velgen beschikbaar. Kies altijd voor kwaliteit en veiligheid bij het kiezen van velgen voor je auto.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok