Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

  • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
  • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
  • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Velgen configurator

Hoe werkt de velgen configurator

Kies uw auto type

Kies uw auto merk

kies velgen

Kies een velgen set

Online velgen kopen

Bestel online of maak een afspraak

Kom naar onze velgen showroom

Laat uw velgen monteren of bezorgen

Selecteer uw auto voor de velgen configurator

Selecteer uw auto merk, model en type zodat de velgen configurator passende velgen kan zoeken.

Velgen koopt u niet zomaar. Er zijn duizenden soorten velgen en de keuze heeft een grote invloed op de uitstraling van uw auto. Het is fijn om van tevoren al te weten hoe de velgen onder de auto staan, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze voor uw auto maakt. Wheelpoint heeft een online velgen configurator. Met deze online simulator kunt u in 3D zien wat verschillende velgen doen voor de uitstraling van uw auto. Zo kunt u eenvoudig kijken en vergelijken, en kiest u de best-passende velgenset voor uw wagen.


Nieuwe velgen

Op zoek naar nieuwe velgen? Deze kunnen de uitstraling van uw auto compleet veranderen. Hiervoor bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment lichtmetalen velgen, in verschillende kleuren en maten. Daarnaast zijn er zowel velgen voor zomer-, als voor winterbanden.

Het kan nog eens lastig zijn om hiervoor de juiste keuze te maken. Onze virtuele Velgen Configurator helpt u hierbij een handje. Met de VelgenConfigurator weet u zeker dat u de juiste keuze maakt voor uw auto. Zo heeft u binnen mum van tijd een nieuw stel velgen die een meerwaarde geven aan uw auto. Een betere wegligging, mooie uitstraling en minder trilling van de banden tijdens het rijden.

Hoe werkt de Velgen Configurator?

Open de online velgen simulator bovenaan de pagina of vul het kenteken of uw type auto in. De auto verschijnt automatisch, in 3D, op uw beeldscherm. Kies vervolgens de juiste inchmaat en de configurator laat zien welke velgen Wheelpoint in het assortiment heeft voor uw type auto. Klik op de velgen, en u ziet direct, in 3D, hoe deze velgen onder uw auto staan.

De virtuele velgen configurator maakt het eenvoudig om verschillende velgen met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat de velgen uw auto de glans geven waarnaar u op zoek bent, en komt u niet voor vervelende teleurstellingen te staan na het plaatsen van de velgen.

Welke velgen voor mijn auto?

Met meer dan 10.000 verschillende velgen modellen hebben wij altijd de juiste velg voor uw auto. Wij hebben het grootste assortiment aan nieuwe velgen van Nederland, van verschillende merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Riviera, WheelForce en GMP Italia. Ook voor elk soort auto hebben wij een groot aanbod aan velgen. Van Audi, tot BMW, tot Kia.

Welke velgen zijn dan de juiste velgen voor uw wagen? Het grote voordeel van onze online velgen  configurator is dat u direct ziet welke velgen geschikt zijn voor uw auto.

De enige keus die nog gemaakt moet worden gaat om het soort velg, dat van grote invloed is op het uiterlijk van uw auto. Kijk eens in de velgen simulator om te zien welke velgen het mooist staan bij uw model auto. Daarnaast is de prijs wellicht een doorslaggevende factor. Wij hebben velgen in elke prijsklasse. Kijk en vergelijk, zo vindt u zonder twijfel de velgen waarnaar u op zoek bent.

Komt u er toch niet helemaal uit? Onze experts helpen u graag.

Lichtmetalen velgen

In de Velgen Configurator krijgt u, na het invoeren van uw kenteken of autotype, een lijst met lichtmetalen velgen te zien. Door te kiezen voor lichtmetalen velgen krijgt de auto een sportiever karakter. En lichtmetalen velgen zijn qua gewicht een stuk lichter dan stalen velgen, waardoor u zo zuinig mogelijk rijdt.

Snel velgen kopen

Velgen uitkiezen is met de Velgen Configurator nog nooit zo snel geweest! U hoeft de deur niet meer uit, en weet precies wat u kan verwachten. Na het uitkiezen van de perfecte velgen voor uw auto, kunt u de velgen direct bestellen in onze webshop.

Uw velgen worden kosteloos bij u geleverd, meestal binnen 72 uur. Naar wens kunnen we de velgen plaatsen. U houdt 1 jaar garantie op al ons materiaal. Zo heeft uw auto dat extraatje waar u naar op zoek was. En dat allemaal vanuit huis.

Toch meer advies nodig?

Komt u er, ook met de online velgen simulator, toch niet helemaal uit? De Wheelpoint medewerkers staan voor u klaar! U bent altijd welkom in onze showroom in Uden. Toch liever bestellen vanaf uw bank? Neem dan contact met ons op via E-mail, telefoon of WhatsApp voor snel en helder advies. Samen vinden we de juiste velgen voor uw auto.

Velgen configurator voor uw auto

Kies hieronder uw auto merk om de velgen configurator te starten. Kies vervolgens uw auto type om de perfecte velgen set te vinden.

Velgen configurator

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok