Velgen Mercedes Vito - Velgen te koop

Op zoek naar een set exclusieve Mercedes Vito velgen? Met ons grote aanbod scherp geprijsde velgen kunt u werkelijk alle kanten op. Van lichtmetalen Mercedes velgen tot fraaie 9-spaaks uitvoeringen en luxe dubbelspaaks modellen in geborsteld aluminium, u heeft alle keuze van 16 tot zelfs 20 inch. Bovendien vindt u in ons assortiment speciale Mercedes Vito velgen voor lage banden, of juist voor extra brede, of sportieve stalen velgmodellen om de vierwiel aangedreven Mercedes Vito een nog robuuster uiterlijk te geven.

Naast de Mercedes Vito is de Mercedes V-klasse (of Mercedes Viano) waarbij de stoelen zijn vervangen voor een laadruimte, natuurlijk ook een uitstekende bedrijfsauto. Met de velgen en banden van Wheelpoint zorgen we er voor dat er voldoende loadindex is, waardoor uw auto zonder moeite door de APK keuring komt.

De Mercedes Vito is van nature al een indrukwekkende transporter. Maar met een set luxe design velgen wordt hij nog exclusiever. Of u geeft hem juist een sportieve twist. We hebben de nieuwste releases Mercedes Vito velgen in huis met de modernste finishes, zoals in stijlvol antraciet, ultradark glanzend zwart, of uitgevoerd met een fraaie goud gepolijste afwerking. Kies bijvoorbeeld voor een zeer fijne multispaak of juist een stoer breed design in staal waarmee u uw Mercedes Vito op een stijlvolle wijze winter- of juist zomerklaar maakt.

Wij leveren de nieuwste sets velgen Vito 96-03 en Vito 03-nu voor een aantrekkelijke prijs Denk hierbij aan de modellen zoals de Viano of Vito W639 en de Vito W640. Naast velgen van Mercedes zijn alle topmerken vertegenwoordigd. Deze garanderen naast een uitgesproken design ook optimale rijprestaties, stevigheid, stabiliteit en veiligheid. En als u de Mercedes Vito velgen selecteert via onderstaande module, bent u altijd verzekerd van een passende set die perfect aansluit op de wielkast. Is de maat van de Mercedes Vito velgen van uw keuze niet op voorraad of zoekt u een bepaald type? Onze adviseurs helpen u dan graag verder.