Snel advies? WhatsApp of bel:
Bel: 0413-393100 App: 0413-393100
0
6000+ Modellen online 1000 M2 Offline Showroom Professioneel advies

Menu

 • Premium transport voor bestellingen binnen NL/BE
 • Razendsnel klantcontact via WhatsApp
 • Meer dan 6000 A-kwaliteit velgen online

Mercedes-Benz C-Klasse velgen

Types van Mercedes-Benz C-Klasse:

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe set of extra set velgen voor uw Mercedes C klasse, bent u bij Wheelpoint aan het juiste adres. Wij hebben altijd 500 sets voor gemonteerde velgen op voorraad, waardoor we u snel van dienst kunnen zijn. Want mooie velgen verhogen de mooie uitstraling van uw Mercedes C klasse. Bij ons vindt u de mooiste velgen, want wij zijn dé specialist op het gebied van lichtmetalen Mercedes C velgen. Maar ook voor velgen voor velgen voor uw A klasseB klasse en Vito kunt u bij ons terecht als Mercedes specialist.

Mercedes C klasse velgen met kwaliteitsgarantie

Wij bieden zowel de originele Mercedes C klasse velgen als onze after-market velgen met kwaliteitsgarantie te koop aan. Deze kwaliteitsgarantie houdt het volgende in:
De Mercedes C-klasse velgen zijn er voor alle nieuwere types Mercedessen zoals de Mercedes C-klasse W204 en de C-klasse W205. Topkwaliteit staat bij al onze Mercedes C velgen centraal. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

 • Materiaaldikte van de velgen

  Alle velgen die wij verkopen hebben een verantwoorde en betrouwbare materiaaldikte. Goedkopere velgen bestaan namelijk vaak uit dunner materiaal.

 • Nauwkeurigheid boringen

  Wist u dat niet iedere velg even nauwkeurig geboord is? Dit betekent dat er onder andere afwijkingen in de maatgeving van het asgat kunnen zitten. Een afwijking zorgt altijd voor onbalans.

 • Mooie en strakke afwerking

  De velgen zijn altijd mooie en strak afgewerkt en we maken uitsluitend gebruik van een goede kwaliteit lak. Met als resultaat een velg die een stuk mooier is.

 • Altijd goed te balanceren

  Velgen die naar onze mening teveel onbalans hebben, gaan retour en worden door ons niet verkocht.

 

Maak direct een afspraak

Heeft u uw favoriete velgen voor de Mercedes C klasse gevonden? Laat dan via het contactformulier uw gegevens achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak om uw nieuwe velgen te plaatsen.

Kies bestemming
Kies het land waar uw bestelling geleverd moet worden.
Ok